Drop Down Menu

 

 

 

 
     
Dinee Cafe de Kempen in Knegsel   Grand cafe de Zwaan in Borkel

 

Per 1 mei 2016 is het officieel, we openen onze tweede vestiging! Achter de schermen is er natuurlijk al veel werk verricht en misschien hadden velen van u in de wandelgangen al het een en ander vernomen.

Wellicht heeft u ook al eens een bezoekje gebracht aan beide zaken, of gaat u dit na het lezen van dit artikel misschien wel doen! We willen via deze weg graag van de gelegenheid gebruik maken om onze bedrijven aan u “voor te stellen”. Laten we beginnen met Dinee cafe de Kempen in Knegsel. We zijn 14 jaar geleden, om precies te zijn op 1 maart 2002 dit bedrijf gestart.

Aan de doorgaande weg van Knegsel, aan diverse mooie fiets- en wandelroutes en omringd door bossen, bieden we volop gelegenheid om te genieten van een hapje en een drankje, een lunch of diner. Verder uiteraard de mogelijkheid tot het geven van feestjes en partijen etc. etc.

We beschikken over een groot terras, zowel aan de voor- als ook aan de achterzijde van het pand. Deze terrassen bieden samen plaats aan 180 gasten. Verder hebben we binnen ook nog eens plaats voor zo’n 190 gasten.

Het pand waarin Dinee cafe de Kempen is gevestigd heeft een rijke horeca historie. Reeds in 1927 opende hier het eerste cafe haar deuren! We hebben de afgelopen 14 jaar niet stilgezeten. Vele verbouwingen, verbeteringen en uitbreidingen later zijn we er in geslaagd om een gezond bedrijf op te bouwen dat klaar is voor de toekomst. We zijn dan ook met recht trots op “ons” Dinee cafe de Kempen!

Na 14 jaar kwamen we op een punt dat we hieraan graag een vervolg wilden geven. Ons oog viel op Restaurant de Zwaan in Borkel. Een prachtbedrijf op een prachtlocatie! Ook in dit pand al horeca sinds begin 1900. Gesitueerd aan het dorpsplein van Borkel en Schaft, vlakbij de Belgische grens en de natuurgebieden Malpie en Plateaux. Een mooi terras aan de voorzijde aan het marktplein en werkelijk een fantastisch terras aan de achterzijde: tuinterras “de Dommel”. Groots en ruim opgezet met voldoende gelegenheid om heerlijk te kunnen genieten. Het tuinterras alleen al biedt plaats aan ruim 350 gasten.

Verder binnen ook meerdere stijlvol ingerichte ruimtes die in totaal plaats bieden aan zo’n 250 gasten. Zowel in Knegsel als in Borkel vanaf nu dus volop gelegenheid om te komen genieten van onze overheerlijke hapjes, drankjes, lunchgerechten, diners, buffetten, barbecues etc. etc. We hebben er voor gekozen om de naam “de Zwaan” in ere te houden maar er wel een kleine draai aan te geven.

Vanaf 4 mei 2016 spreken we dus voortaan over Dinee cafe de Kempen in Knegsel en Grand cafe de Zwaan in Borkel. We hopen dat u na het lezen van dit artikel enthousiast bent geworden en hopen u in de toekomst dan ook vaak te mogen verwelkomen in Knegsel en/of in Borkel!

De Facebookpagina van De Zwaan>

 

 

Dinee Cafe de Kempen - Het Groen 14 - 5511AE Knegsel - T 040-2055032 - F 040-2055034